Loading...

    • Molenhoekpassage 12, Rosmalen-Zuid, 5242 CZ, Rosmalen, Noord-Brabant, Nederland

    • Monday:12:00-18:00Tuesday:09:00-18:00
      Wednesday:09:00-18:00Thursday:09:00-18:00
      Friday:09:00-19:30Saturday:08:30-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:11:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-19:30Saturday:07:30-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Welkom in de webshop van Visspecialiteiten Henk Kok en Zoon. Specialiteiten in al haar facetten. Van eerlijk warm gebakken vis, speciaal gekruide kibbeling, loepzuiver vers schoongemaakte haring van topkwaliteit tot mooie lunchhapjes en diverse schotels. Dagvers natuurlijk! Salades, sashimi en sushi uit eigen keuken, visschotels als maaltijd of bij de borrel, gourmet en fondue. Eet smakelijk!

      • Vismenu's §


        • Kabeljauw menu §

          Heerlijke kabeljauw met verse Atlantissalade, verse friet, mayo en ravigottesaus

          € 9.95

          piece
        • Kibbelingmenu §

          Heerlijke kibbeling met verse Atlantissalade, verse friet, mayo en ravigottesaus

          € 7.95

          piece
        • Lekkerbekmenu §

          Lekkerbekje met verse Atlantissalade, verse friet, mayo en ravigottesaus

          € 7.95

          piece
        • Scholfiletmenu §

          Lekker menu met scholfilet, verse Atlantissalade, verse friet, mayo en ravigottesaus

          € 9.95

          piece
        • Sliptongmenu §

          Lekkere sliptong met verse Atlantissalade, verse friet, mayo en ravigottesaus

          € 14.50

          piece
        • Zalmfilet menu §

          Heerlijke menu met zalmfilet, verse Atlantissalade, verse friet, mayo en ravigottesaus

          € 12.50

          piece
      • Sandwiches with fish §


        • Broodje forel §

          Een vers broodje met forel.

          € 3.75

          piece
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm

          € 4.99

          piece
        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 2.75

          piece
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 6.50

          piece
        • Broodje kibbeling §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 3.25

          piece
        • Broodje lekkerbek §

          Een vers broodje met een lekkerbek.

          € 3.25

          piece
        • Broodje makreel §

          Een vers broodje met makreel.

          € 3.25

          piece
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 6.99

          piece
        • Broodje Rose garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 3.25

          piece
        • Broodje viskroket §

          Een vers broodje met een viskroket.

          € 2.25

          piece
        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 2.25

          piece
        • Broodje haringsalade §

          Broodje met haringsalade. Lekker zacht en romig van smaak.

          € 3.25

          piece
        • Broodje krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees

          € 3.25

          piece
        • Broodje makreelsalade §

          Een vers broodje met salade van de beste makreel

          € 3.25

          piece
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade

          € 3.25

          piece
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade

          € 3.25

          piece
      • Baked fish §


        • Portie kibbeling klein §

          Een portie kibbeling van circa 220 gram

          € 3.99 / portion

          portion
        • Portie kibbeling middel §

          Een portie kibbeling van circa 320 gram

          € 5.50 / portion

          portion
        • Portie kibbeling groot §

          Een portie kibbeling van circa 420 gram

          € 6.99 / portion

          portion
        • Kibbeling 500 gram §

          Een zak met 500 gram kibbeling

          € 7.95

          piece
        • Lekkerbek §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 2.75

        • Visfriet §

          Visfriet wordt gemaakt van gemalen wijting. Deze wordt licht gekruid en in een krokant jasje gestopt.

          € 3.99 / 150 g

          x 150 g
        • Gebakken mosselen §

          Verse mosselen die meteen na het koken gepaneerd en gebakken worden met een krokant korstje als gevolg.

          € 4.50 / portion

          portion
        • Gebakken inktvisringen §

          Heerlijke inktvisringen in een krokant jasje

          € 4.50 / portion

          portion
        • Viskroket §

          Lekkere huisgemaakte viskroket

          € 2.25

          piece
        • Garnalenkroket §

          Een heerlijke garnalenvulling in een krokant jasje

          € 2.25

          piece
        • Aanbieding! §

          Aanbieding! 300 gram kibbeling, 3 haringen en saus.

          € 9.95

          piece
        • XL pakket §

          XL pakket met 500 gram kibbeling, 4 haringen en saus

          € 14.75

          piece
      • Visschotels §

        Voor visschotels geldt een verwerkingstijd van twee uren. Dus nu bestellen is over twee uur afhalen.


        • Hapjesschotel §

          Diverse heerlijke vishapjes. Rijk voorzien van heilbot, zalm, garnalen, schepzalm, crabchunks, gegrilde makreel, paling, cocktailgarnalen, haring, forel en cocktailsaus.

          € 12.50 / person

          person
        • Haringschotel §

          Fraaie schotel met overheerlijke haring. Te bestellen vanaf 15 haringen.

          € 2.00

          piece
        • Sashimischotel §

          Geschikt als voorgerecht voor vier personen. Bereid met tonijn, coquilles zalm, Japanse zeewiersalade en sojasaus.

          € 29.95 / 4 persons

          x 4 persons
        • Vlees & Visschotel §

          Belegd met de lekkerste vis en het fijnste vlees. Rijkelijk belegde schotel met onder meer rundvleessalade, achterham, rauwe ham met meloen, varkensrollade, rauwkostsalade, Amsterdamse ui, komkommer, cherrytomaatjes, zalmsalade, IJslandse zalmfilet, garnalen, crabsticks, gegrilde makreel, forelfilet, haring en cocktailsaus.

          € 9.95 / person

          person
        • Sushischotel §

          Brengt het oosten tot leven. Oosterse vishapjes naar beste Japanse traditie. Met traditionele soja en pittige wasabi. Onder andere met zalm, tonijn, zeewier norivellen, komkommer. Vier sushihapjes halen, is maar drie betalen!

          € 1.85

        • Vissnacksschotel §

          Gezond snacken. Schotel met heerlijke koude gebakken vis en bijpassende sauzen: kibbeling, mosselen, surimi garnalen, inktvisringen, knoflooksaus, remouladesaus

          € 20.00 / kilo

        • Wrapschotel §

          Schotel met heerlijke wraphapjes gevuld met
          • zalm
          • krab
          • tonijn
          • makreel

          € 19.95

          piece
        • Visquatro §

          Fraaie visschaal rijkelijk gevuld met:
          • Hollandse garnalen
          • gerookte zalm
          • Tail on garnalen
          • palingfilet
          • inclusief cocktailsaus

          € 65.00 / person

          person
        • Atlantissalade Basis §

          Vorstelijk belegd met onder meer zalmfilet, IJslandse garnalen, crabsticks, warm gerookte zalm, gegrilde makreelfilet, staartgarnalen, forelfilet, atlantis salade en cocktailsaus.

          € 13.85 / person

          person
        • Atlantissalade de Luxe §

          Vorstelijk belegd met onder meer zalmfilet, Hollandse garnalen, warm gerookte zalm, gegrilde makreelfilet, staartgarnalen, palingfilet, atlantis salade, makreelsalade en cocktailsaus.

          € 16.95 / person

          person
        • Zalmsalade Basis §

          Heerlijke zalmsalade belegd met onder meer zalmfilet, haring, crabchunks, gegrilde makreel, IJslandse garnalen en forelfilet.

          € 11.50 / person

          person
        • Zalmsalade de Luxe §

          Heerlijke zalmsalade, belegd met onder meer crabchuncks, zalmfilet, gegrilde makreel, zalmsalade, haring, palingfilet, Hollandse garnalen, warm gerookte zalm en coctailsaus

          € 14.50 / person

          person
        • Gourmet/ fondue visschotel §

          Samen aan tafel verrassende stukjes vis bereiden. Tilapia lemon, zalm in dille, panga caribbean, cocktailgarnalen, kabeljauw, victoriabaars en scampi's.

          € 9.95 / person

          person
        • Gourmetschotel met tonijn §

          Extra luxe gourmetschotel met tonijn. Rijkelijk gevuld met o.a. tilapia, zalm, pangasius, cocktailgarnalen, kabeljauw, scampies, victoriabaars en tonijn.

          € 12.99 / person

          person
        • Barbecueschotel §

          Luxe barbecueschotel met de lekkerste visspecialiteiten. Verkrijgbaar in klein, middel en groot.
          • tonijnspiezen
          • zalmspiezen
          • garnalenspiezen
          • witvisspiezen
          • gamba's in schil
          • zeebaars
          • dorade
          • forel
      • Saltwater fish §


        • Kabeljauwfilet §

          Kabeljauw is een populaire vis met wit, stevig vlees en weinig graten. Het is een veelzijdige vis die op veel verschillende manieren kan worden bereid, onder andere door te bakken in de pan, te roosteren en te pocheren. Kabeljauw is arm aan verzadigde vetten, rijk aan omega3 en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.
        • MSC Alaska zalmfilet §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen. Zalm wordt ook vaak gerookt aangeboden.
        • Poon gevild §

          Poon heeft een fijne smaak en is zoet-garnaalachtig. De poon kan goed worden gestoofd, gebakken of gerookt.
        • Rode forelfilet §

          Het vlees van de regenboogforel is schelpachtig en zacht. Het vlees heeft een zoetige geur. De forel kan worden gebakken, gegrild, gestoomd, gerookt en klaargemaakt in de oven of barbecue.
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
        • Dorade §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.
        • Doradefilet §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.
        • Haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.
        • Sardine §

          Het vlees is stevig en mals, de kleur is blank. De smaak van sardine neigt naar haring. Sardines kunnen goed worden gebakken of geroosterd.
        • Schol panklaar §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.
        • Sliptong gevild §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.
        • Tong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden. De prijs in de webshop is de richtprijs van de dag.
        • Tongfilet §

          De tong (Solea solea) is een bruingevlekte platvis. De tong dankt zijn naam aan de ovaalronde vorm. In de Noordzee is de tong niet meer overbevist omdat deze zich inmiddels boven het biologisch veilige niveau bevindt. De prijs in de webshop is de richtprijs van de dag.
        • Tonijnfilet §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.
        • Victoriabaarsfilet §

          De victoriabaars heeft een milde smaak en een vrij vaste structuur. Dat maakt deze vis uitermate geschikt voor ovengerechten. Bovendien is er voldoende ruimte om deze vis met kruiden naar eigen smaak te combineren.
        • Wijting §

          Wijting is een lekkere vis. Beter nog dan kabeljauw; het vlees is namelijk wat zachter. Wijting is geschikt om te bakken, stoven en roken. De prijs in de webshop is de richtprijs van de dag.
        • Zalmfilet §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen. Zalm wordt ook vaak gerookt aangeboden.
        • Zalmfilet met vel §

          Zalmfilet is lekker en gezond. Je kunt de zalm bakken, grillen, in de oven bereiden, of pocheren.
        • Zeeduivelfilet §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak. Voor de bereiding moet het sterke vlies dat om het visvlees zit, verwijderd worden. Zeeduivel kan gestoofd, gestoomd, gebakken of gegrild worden. Als de kop nog aanwezig is, kan hiervan soep worden getrokken. De prijs in de webshop is de richtprijs van de dag.
        • Zeewolffilet §

          Het is een uitstekende vis met een heel eigen smaak. Doordat zeewolf stevig vlees heeft zijn veel bereidingswijzen mogelijk: bakken, stomen, stoven, grillen en barbecuen. Aan de huidzijde kan een wit, stug vlies zitten dat taai kan zijn en dus verwijderd moet worden.
      • Sweetwater fish §


        • Forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.
        • Pangafilet §

          Pangasius is een meervalachtige zoetwatervis die in de natuur alleen voorkomt in de Aziatische wateren. De vis leeft in zoet en brak water en houdt van een tropisch klimaat.

          € 2.50

          piece
      • Smoked fish §


        • Gerookte forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.
        • Gerookte makreel met peper §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 3.25

          piece
        • Gerookte makreel zonder peper §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 3.25

          piece
        • Gerookte paling heel §

          In alle streken waar palingen voorkomen worden ze ook gegeten. De manieren van bereiden komen neer op bakken, roken of stoven. De voedingswetenschap meent tegenwoordig dat vette vis, dus ook paling, een gunstig effect heeft op hersenen, hart en bloedvaten. Dit effect wordt vooral toegeschreven aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA.
        • Gerookte zalmfilet §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen. Zalm wordt ook vaak gerookt aangeboden.
        • Spekbokking §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2.25

          piece
      • Steamed fish §


        • Gestoomde makreel §

          Deze gestoomde makreel heeft een gewicht van circa 400 gram. Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
      • Grilled fish §


        • Gegrilde makreel §

          Een zeer smakelijke geroosterde makreel van circa 125 gram per stuk.

          € 2.00

          piece
        • Gegrilde zalm §

          Een goede vettige vis (de zalm), moeten we eigenlijk elke week als maaltijd eten. Extra gezond omdat de zalm gegrild is.

          € 2.85 / 100 g

          x 100 g
      • Shellfish §

        Voor enkele schelp- en schaaldieren (crevette, kreeft Canada, Chillardeau oester en de cocquilles st. Jac) geldt dat deze minimaal een dag van tevoren moeten worden besteld.


        • Gamba's gepeld §

          Ongekookte gepelde gamba's

          € 2.35 / 100 g

        • Gamba's gepeld per kilo §

          Ongekookte gepelde gamba's per kilo

          € 19.50 / kilo

          kilo
        • Gekookte mosselen §

          Mossels zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt, ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Met 1% is het vetgehalte te verwaarlozen. Honderd gram gekookt mosselvlees levert 70 kcal.

          € 1.75 / 100 g

        • Hollandse garnaal §

          De Hollandse garnaal is één van de uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Deze garnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten die in de viswinkel worden aangeboden. Er is ook een duidelijk verschil in smaak en prijs. De smaak van de buitenlandse 'roze' garnalen is minder uitgesproken.

          € 6.99 / 100 g

        • Surimi krabvlees §

          Surimi wordt veelvuldig genuttigd in verschillende Aziatische landen, en is verkrijgbaar in uiteenlopende vormen, smaken en texturen.

          € 1.99 / 100 g

        • Chilardeau Oesters §

          De Zeeuwse oesters kunnen zowel rauw als gegrild geserveerd worden. Oesters zijn geschikt om te pocheren, te bakken en te gratineren. Zeeuwse platte oesters hebben zo'n verfijnde smaak, dat het zonde is om ze verder te bereiden.

          € 2.00

          piece
        • Coquilles St. Jacques §

          Coquilles St._Jacques zijn luxe cadeautjes uit de zee. Bereid ze met zorg en ze smelten op je tong.

          € 4.95 / 100 g

        • Crevette's §

          Crevette's zijn schaaldieren en zijn op verschillende manieren te bereiden.

          € 1.50 / 100 g

        • Tail on garnaal §

          Gekookte, gepelde garnalen met een klein staartje. Makkelijk om beet te pakken.

          € 3.99 / 100 g

      • Fish salad §


        • Haringsalade §

          Een kant- en klare haringsalade

          € 1.99 / 100 g

        • Atlantis salade §

          Heerlijke huisgemaakte Atlantis salade

          € 1.99 / 100 g

          x 100 g
        • Garnalensalade §

          Een kant-en-klare garnalensalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 1.99 / 100 g

          x 100 g
        • Krabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 1.99 / 100 g

          x 100 g
        • Makreelsalade §

          Een kant-en-klare makreelsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2.25 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijnsalade §

          Een kant-en-klare tonijnsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 1.99 / 100 g

          x 100 g
        • Wakame zeewiersalade §

          De wakame salade zoals wij die kennen is gemaakt van de 'stengel' van het zeewier wakame. Deze wordt in dunne reepjes gesneden en vervolgens op smaak gebracht.

          € 2.75 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmsalade §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2.50 / 100 g

          x 100 g
        • Huzarenslaatje §

          Ambachtelijk huzarenslaatje voor één persoon

          € 3.99

          piece
        • Zalmslaatje §

          Ambachtelijk zalmslaatje voor één persoon

          € 3.99

          piece
      • Sushi §


        • Shashimi zalm-tonijn §

          Sashimi is Japans voor dun gesneden rauwe vis. Zeevoedsel dat je uitstekend rauw kunt eten.

          € 4.99 / 100 g

          x 100 g
        • Sushi §

          Sushi kan bereid worden met een groot aantal vissoorten, waarbij zalm, tonijn, makreel en geelstaart in Japan de meest gebruikte zijn. Vier sushihapjes halen, is maar drie betalen!
      • Spice mix §


        • Gomadressing §

          Licht zoete dressing met geroosterd sesamzaad.

          € 6.99 / bottle

          bottle
        • Mosselkruiden §

          Heerlijke mosselkruiden, onmisbaar voor een avondje mosselen eten

          € 0.75

          piece
        • Viskruiden §

          Verstegen viskruiden. Hiermee bereidt u vis op z'n lekkerst. Verstegen viskruiden kunt u gebruiken voor de bereiding van bijvoorbeeld schol en kabeljouw. De viskruiden van Verstegen zijn eigenlijk te gebruiken om alle soorten vis mee te marineren. Deze kruiden zijn vooral bedoeld om voor het bakken van de vis er wat overheen te strooien zodat de vis een lekkere smaak krijgt. De Verstegen viskruiden zitten in een potje van 70 gram.

          € 2.25

          piece
        • Viskruiden zonder zout §

          Deze viskruiden zijn zonder zout. Dit betekent dat er geen enkel zout in deze viskruiden zit waardoor het gewoon te gebruiken is voor mensen met een zout arm dieet. De vis die u zo graag wilt eten zal wel gewoon op smaak komen zonder dat er enig zout aan te pas hoeft te komen.

          € 2.25

          piece